Voor
professionals

Een nieuwe (ontwikkel)partner

  • Het concept Verenigd Wonen kan toegepast worden in zowel grootschalige woonprojecten in de stad als passende kleinschalige woonconcepten op het platteland. 

  • Omdat VW zowel de inrichting, het beheer als de programmering van de themahuizen op zich neemt, kunt u als ontwikkelaar en/of belegger met beperkte kosten langdurige betrokkenheid aanbieden.

  • VW kan (gedeeltelijk) risicodragend mee-participeren en ondersteunen bij de financiële structurering.

  • VW biedt een antwoord op een maatschappelijk probleem, maar net met een ander accent. Geen vergrijzing, maar eenzaamheid. Daarnaast vergroten de themaruimtes het gemeenschapsgevoel en zijn ze een verlenging van de eigen woning.

  • VW vertegenwoordigt een product waar veel kopers of huurders naar op zoek zijn. Voor particulieren is het vinden van op community gerichte producten heel lastig te vinden. Zowel in de stad als op het platteland ontbreekt efficient aanbod.
— COntact ons

Interesse?

Heb je vragen over Verenigd Wonen? Of een mogelijke propositie, neem dan nu contact met ons op via info@verenigdwonen.nl. Of bel met Dimf via 06 13 01 60 08

Heb je interesse?

Laat nu hier je contactgegevens en voorkeur achter. Dank!

11 + 3 =

Heb je vragen?

Heb je vragen over Verenigd Wonen? Of interesse in een van onze projecten? Neem dan nu contact met ons op via info@verenigdwonen.nl, of veel onderstaand contactformulier in.

8 + 8 =