Voor
particulieren

De woningen

Hofjes of een kleinschalig appartementencomplex. In de stad of op het platteland. Van alle gemakken voorzien en efficiënt
gebruikmakend van iedere vierkante meter. Doorgaans zullen het driekamer woningen zijn, waarvan
tenminste 1 slaapkamer gelijkvloers.

  • Per hofje of woonblok wordt een gemeenschappelijke ruimte in een bepaald thema ontwikkeld (“het themahuis”). Deze ruimte is volledige afgewerkt, eigentijds en duurzaam ingericht.
  • Beheer en activiteiten van het themahuis worden, in ieder geval het eerste jaar, verzorgd door Verenigd Wonen. Het themahuis versterkt het club- en thuisgevoel en faciliteert inspirerende ontmoetingen voor diverse bewoners.
  • Gebruik van het themahuis is niet verplicht, maar biedt naast de hobby aan huis, vooral ook de kans om gelijkstemden te treffen. Jong en oud.
  • De ruimte wordt gefinancierd “ten koste” van enkele vierkante meters in het eigen appartement. De totale woonlasten worden dus niet hoger.
  • De (volwaardige) woningen of appartementen kennen een hoge afwerkingskwaliteit en een efficiënt ruimtegebruik.
  • Levensbestendig wonen, goede bereikbaarheid en extra services vinden we belangrijk.

Creativiteit ken geen grenzen

— COntact ons

Heb je vragen?

Heb je vragen over of suggesties voor Verenigd Wonen, neem dan contact met ons op via info@verenigdwonen.nl. Ben je particulier en heb je interesse in een bepaald soort themahuis, vul dan nu het interesse formulier in.

Heb je interesse?

Laat nu hier je contactgegevens en voorkeur achter. Dank!

13 + 12 =

Heb je vragen?

Heb je vragen over Verenigd Wonen? Of interesse in een van onze projecten? Neem dan nu contact met ons op via info@verenigdwonen.nl, of veel onderstaand contactformulier in.

12 + 5 =