24 januari 2020

Parklane Residences weer terug bij oorspronkelijke functie!

Sinds 2016 is Urban Interest trotse eigenaar van het markante gebouw aan de van Stolkweg, waar afgelopen periode gewerkt is aan een grootschalige transformatie en renovatie. Het complex dateert uit 1928 en had destijds  een woonfunctie, echter heeft de Van Stolkweg ook 14 jaar lang dienst gedaan als kantoorhuisvesting voor o.a. het CPB.

Ons team vastgoedspecialisten hebben onder leiding van Marco van Driel en Raymond Jansen 43 unieke gemeubileerde appartementen gerealiseerd op misschien wel een van de mooiste plekken in Den Haag. In Parklane Residences woon je in een met groen omgeven villawijk nabij de Scheveningse bosjes, Westbroekpark, Hubertuspark en op 20 minuten fietsafstand van Scheveningen. De appartementen van Parklane Residences zijn per april beschikbaar voor huurperiodes tot 6 maanden, compleet gemeubileerd en met een zeer hoogwaardige afwerking.

Meer weten? Neem dan contact op via parklane@urbaninterest.nl

Meer berichten

Heb je interesse?

Laat nu hier je contactgegevens en voorkeur achter. Dank!

4 + 7 =

Heb je vragen?

Heb je vragen over Verenigd Wonen? Of interesse in een van onze projecten? Neem dan nu contact met ons op via info@verenigdwonen.nl, of veel onderstaand contactformulier in.

9 + 9 =