Investeringsfilosofie

Opgerichting

Ontwikkeling

Investeringsfilosofie

Het bedrijf is volledig in eigendom van het senior management, heeft meer dan 220 werknemers verspreid over de kantoren in 13 landen in Europa. Het team beheert meer dan 800 winkel-, kantoor- en bedrijfslocaties met een waarde van circa €4.7 miljard.M7 is gericht op het herkennen van investeringsmogelijkheden waarbij waarde toegevoegd wordt voor beleggers in de kleinere multi-tenant-verhuur-se

Oprichting

M7 werd in 2009 opgericht en had aanvankelijk de focus op multi-let bedrijfsruimten in Groot-Brittannië, met name gericht op efficient en accuraat databeheer. Om de kansen te benutten die zich voordeden na de wereldwijde financiële crisis werd er een aantal joint ventures opgericht. Bovendien is er een herstructureringsafdeling opgezet om de kredietverstrekkers te ondersteunen bij het beheer van secundair vastgoed met een hoge yield.

Ontwikkeling

De ontwikkeling van het continentaal Europese multi-sectorplatform begon in 2013 met als doel vastgoedeigenaren en beleggers een ongeëvenaard assetmanagement-platform te bieden in heel Europa voor multi-let vastgoed. M7’s senior managementteam heeft eerder dergelijke platforms opgezet en kon daardoor deze ervaring inzetten om het succes van de activiteiten in Groot-Brittannie, Kroatie, Tsjechie, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Hongarije, Luxemburg, Nederland, Portugal, Polen en Slowakije te garanderen.

Various Image Position

Heb je interesse?

Laat nu hier je contactgegevens en voorkeur achter. Dank!

10 + 1 =

Heb je vragen?

Heb je vragen over Verenigd Wonen? Of interesse in een van onze projecten? Neem dan nu contact met ons op via info@verenigdwonen.nl, of veel onderstaand contactformulier in.

4 + 15 =